• Gieterij
  • Kerk
Copyright 2021 - Persbureau Noordoost Heerenveen

Als sinds jaar en dag leveren wij foto's aan professionele beeldgebruikers, zoals kranten, tijdschriften, reclamebureaus en webdesigners. Voor actuele foto's kunt u ons altijd inschakelen. We beschikken ook over een uitgebreid fotoarchief, dat continue wordt uitgebreid met nieuw materiaal. Een selectie uit dit archief kunt u ook online raadplegen.

Foto's in opdracht
Voor actuele foto's kunt u een van onze fotografen inschakelen. Een telefoontje of mailtje naar ons kantoor is de eerste stap.

Foto's uit stock
Direct een foto nodig? Een mailtje, telefoontje of een tikje op de schouder als u een van onze collega's ziet, is voldoende. Als u het nummer van de foto uit ons online archief heeft, dan sturen we u het beeld per omgaande per mail toe.

Digitaal bestellen
Foto's kunt u ook on-line bestellen. Gebruikersnaam en wachtwoord voldoende. Als uw naam en adresgegevens bij ons bekend zijn, kunt u met een druk op de knop de foto's bestellen. Ons registratieformulier vindt u hier.

Negatieven
Een archief met honderdduizenden foto's op negatief staat tot uw beschikking. Mocht u niet de juiste foto op onze website kunnen vinden, dan kunt u altijd een zoekopdracht geven. Wij zoeken dan in alle archieven die we tot onze beschikking hebben. Een deel ervan staat op negatief. We scannen de betreffende foto dan op de door u gewenste resolutie: van postzegelformaat tot

Noordoost.nl / Persbureau Noordoost
Schans 1
8441 AB Heerenveen
persbureau@noordoost.nl

het adres voor WEBSITE BOUW | SEO | FOTOGRAFIE |  TEKST