22 03 16 CDA Heerenveen Campagnemagazine 2022 liggendHet verkiezingsmagazine 2022 van CDA Heerenveen is dit jaar een een oplage van 20.000 exemplaren verschenen. Het glossy tijdschrift is een productie van Persbureau Noordoost in Heerenveen. Met de uitgave wil de partij de inwoners van de gemeente kennis laten maken met acht kandidaatsraadsleden, die op de kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

De interviews met wethouder Hedwich Rinkes en haar zeven collega-kandidaatsraadsleden zijn door tekstschrijver Meintje Haringsma gemaakt. Fotopersbureau Heerenveen verzorgde de foto’s. Reclamestudio Paul Hettinga in Heerenveen regelde opmaak van het magazine. De druk was in handen van Copyboss te Heerenveen. Van de voorpagina en de achterpagina werd een flyer gemaakt, die ook in een oplaag van 20.000 exemplaren in de gemeente Heerenveen wordt verspreid.

Noordoost.nl maakte voor de tweede keer een verkiezingsmagazine voor de afdeling Heerenveen van het CDA. In 2018 rolde ook een tijdschrift op het handzame A5-formaat van de persen. Journalist Martin de Vries van Noordoost.nl schreef voor die editie een serie verhalen over inwoners van Heerenveen. Het magazine werd in eenzelfde oplage in de gemeente verspreid.

Lees ook:

- Uniek magazine met verhalen uit Heerenveense samenleving

- Zie hieronder de beide magazines van het CDA Heerenveen uit 2018 en 2022

Illustratie: Noordoost.nl

 

Het CDA-verkiezingsmagazine van 2022:

 

Het CDA-verkiezingsmagazine van 2018: