Een fraaie brochure, flyers, website en een twee meter hoge rollupbanner. De foto’s van Noordoost.nl staan centraal in alle uitingen van Conflictwerk, praktijk voor mediation, gespecialiseerd in arbeidsrelaties en communicatie op de werkvloer. Colette Govaars van Conflictwerk is erkend specialist in samenwerking en conflictbemiddeling.

 

Met foto’s en teksten wordt een duidelijk en helder verhaal verteld over de wijze waarop Conflictwerk werkt: voor overheden, bedrijven en particulieren. De foto’s zijn gemaakt op de Waddenzeedijk bij Zwarte Haan. Ze tonen conflictsituaties, die voor deze gelegenheid in scène zijn gezet. Twee knappe figuranten, wat meubilair en mediator Colette Govaars maakten het plaatje compleet. Fotograaf Alex J. de Haan maakte de beelden.

De twee meter hoge rollupbanner wordt voor het eerst gepresenteerd op de Businesscontactdagen in Oldeberkoop, waar Conflictwerk zich op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober presenteert. Een kleine vijftig standhouders en naar verwachting zo'n duizend bezoekers zijn daar aanwezig.