17061050 Pieter Hania met nieuwe bus 500Het opvallende fabriekspand van AA Trappen langs de A7 in Joure staat in full-colour op de beide zijkanten van de Mercedes Sprinter van het bedrijf. De kleurrijke foto is gemaakt door Alex J. de Haan van Noordoost.nl. Rob Wiersma van DP-Graphics in Heerenveen zorgde ervoor dat de levensgrote prent strak op de bus kwam.

Directeur Pieter Hania had al langer plannen om zijn witte bestelwagen te beletteren. De foto van het bedrijfspand was eerder al gemaakt. In combinatie met de tekst "350 m2 showroom Joure" is de foto eerst virtueel op de bus geplakt. Uit de verschillende varianten is de versie gekozen, waarbij de bovenkant langs de lijnen van het fabriekspand is uitgesneden. Op de achterdeuren zijn de adresgegevens in rode letters aangebracht.

,,Op de weg valt het direct op. Het fabriekspand springt er uit en is heel herkenbaar.'' De Mercedes Sprinter rijdt door het hele land. De Jouster trappenfabrikant levert zijn producten in heel Nederland. Bezoekers weten de weg naar de 350 vierkante meter grote showroom in Joure goed te vinden.