cursus Google Analytics Heerenveen Noordoost.nl
Training Google Analytics

Meten is weten. Dat geldt ook voor het registeren van de bezoekers van uw website. De websites van Noordoost worden standaard voorzien van het statistiekenprogramma Google Analytics. Hiermee kunt u precies volgen wie uw website bezoekt, op welke apparaat (smartphone, tablet, pc), welke pagina's populair zijn en nog veel, veel meer.

google analytics curus heerenveenOp maandagavond 10 april 2017 van 19:30 tot 21:30 verzorgen wij een basistraining Google Analytics en leggen we uit hoe u uw site kunt aanpassen om het bezoekersaantal te verhogen door middel van zoekmachine optimalisatie, ook bekend onder de naam SEO / Search Engine Optimisation. De training vindt plaatst in zalencentrum Trinitas aan de Coehoorn van Scheltingaweg 1 in Heerenveen.

Hebt u  Google Analytics op uw site en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Meld u dan aan voor de basis-training. Voor € 85,- krijgt u inzicht in uw bezoekers en tips om uw site zo aan te passen dat uw site hoger in de zoekresultaten naar voor komt bij Google en andere zoekmachines. Al klant bij Noordoost.nl of overweegt u uw website door ons te laten maken? Dan betaalt u slechts € 65,-