Copyright 2019 - Persbureau Noordoost Heerenveen

Voor Paulides Vastgoed, bedrijfsmakelaardij en RICS Registered Valuer, maakten wij een nieuwe website en zorgen wij er voor dat de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waarbij de nadruk ligt op een aantal gerichte trefwoorden. De juiste trefwoorden be├»nvloeden namelijk aanzienlijk het success van de website!

Voor Eqrian Coachen met Paard en Ziel, maakte Noordoost.nl een nieuwe website en zorgen wij er voor dat de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waarbij de nadruk ligt op een aantal gerichte trefwoorden.  Eqrian is opgericht door Rianne Sibma die jarenlang ervaring heeft in zowel de paardenwereld (Stal Sibma) als met leidinggevende functies in de financiele dienstverlening. Ze is gecertificeerd paardencoach.

Dinsdag 9 oktober 2018 is er een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.13. Het betreft 5 low-profiel beveiligings-updates die zijn opgelost in deze versie . Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated. Voor veiligheid en stabiliteit is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren.

Dinsdag 15 januari 2019 verscheen een nieuwe release van Joomla met daarin een aantal herstelde fouten, verbeteringen in de beveiliging, en een aantal kleine verbeteringen in de functionaliteit.

Voor stabiliteit van uw Joomla-site is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren. Als u een onderhoudscontract met Noordoost.nl hebt dan is de update inmiddels uitgevoerd.

Lees alle aanpassingen in deze Joomla-versie.

Dinsdag augustus 2018 is er een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.12. Het betreft hoofdzakelijke kleine problemen (bugs) en 3 kleine beveiligings-updates die zijn opgelost in deze versie . Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated. Voor veiligheid en stabiliteit is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren.

Op 27 november 2018 is een nieuwe versie van Joomla uitgekomen, versie 3.9.1. Het gaat om een een aantal foutjes die hersteld zijn. Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated.

Voor stabiliteit van uw Joomla-site is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren. Kijk hier voor de lijst met wijzigingen in deze versie.

Dinsdag 31 juli 2018 is er een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.11. Het betreft hoofdzakelijke kleine problemen die zijn opgelost in deze (bugs). Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated. Voor veiligheid en stabiliteit is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren. De eersvolgende grotere release (Joomla 3.9 ) zal vooral extra functionaliteit bevatten rondom AVG / GDPR, terwijl versie 4.0 een hele nieuwe versie zal worden met veel nieuwe functionaliteiten.

Een belangrijke stap in het AVG-proof maken van uw site is de uitgave van de Privacy Tool Suite versie van Joomla, versie 3.9. Met deze versie, die 30 oktober 2018 is uitgekomen, kan uw site volledige AVG-proof worden gemaakt. Neem contact met ons op voor een AVG-scan zodat wij u kunnen adviseren in de volgende stap om u site aan de nieuwe regelgeving te laten voldoen.

Al vrij snel na het uitkomen van versie 3.8.9 is er eveneens op dinsdag 26 juni 2018 een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.10. In de 3.8.9. versie was een foutje geslopen bij installaties op Windows-machines. Aangezien uw website niet op een windows machine draait maar op Linux heeft dit verder geen invloed op de werking van uw site, maar we zullen de update wel z.s.m. uitvoeren als u een onderhoudscontract hebt.

Noordoost.nl / Persbureau Noordoost
Schans 1
8441 AB Heerenveen
persbureau@noordoost.nl

het adres voor WEBSITE BOUW | SEO | FOTOGRAFIE |  TEKST