Copyright 2020 - Persbureau Noordoost Heerenveen

Noordoost.nl ontwierp en bouwde voor De Tafelmakerij van Paul Jansen een nieuw logo en website. Paul Jansen is ruim 25 jaar werkzaam als ambachtelijk meubelmaker in Heerenveen onder de naam Pine Center. De laatste jaren maakt hij samen met Niek Overeem tafels en meubels voor zowel particulieren als de zakelijke markt onder het motto 'De tafel die wij niet hebben moet nog gemaakt worden'.

 

Website Klaver Rijwielen Heerenveen Noordoost.nl

Voor een betere vindbaarheid op internet hebben wij voor Klaver Rijwielen in Heerenveen een one-page website ontwikkeld.

Eigenaar Andre Hoekstra had zijn website eerst ondergebracht bij een overkoepelende website van diverse fietswinkels, maar daardoor was het voor bezoekers van die site vaak onduidelijk wat het aanbod was van Klaver. In eerste instantie is toen gekozen voor het maken van een one-page website, die later uitgebreid gaat worden tot een volledige website waarin ook het aanbod van fietsen getoond wordt.

 

 

Op 27 november 2018 is een nieuwe versie van Joomla uitgekomen, versie 3.9.1. Het gaat om een een aantal foutjes die hersteld zijn. Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated.

Voor stabiliteit van uw Joomla-site is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren. Kijk hier voor de lijst met wijzigingen in deze versie.

Voor Paulides Vastgoed, bedrijfsmakelaardij en RICS Registered Valuer, maakten wij een nieuwe website en zorgen wij er voor dat de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waarbij de nadruk ligt op een aantal gerichte trefwoorden. De juiste trefwoorden be├»nvloeden namelijk aanzienlijk het success van de website!

Een belangrijke stap in het AVG-proof maken van uw site is de uitgave van de Privacy Tool Suite versie van Joomla, versie 3.9. Met deze versie, die 30 oktober 2018 is uitgekomen, kan uw site volledige AVG-proof worden gemaakt. Neem contact met ons op voor een AVG-scan zodat wij u kunnen adviseren in de volgende stap om u site aan de nieuwe regelgeving te laten voldoen.

Voor Eqrian Coachen met Paard en Ziel, maakte Noordoost.nl een nieuwe website en zorgen wij er voor dat de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waarbij de nadruk ligt op een aantal gerichte trefwoorden.  Eqrian is opgericht door Rianne Sibma die jarenlang ervaring heeft in zowel de paardenwereld (Stal Sibma) als met leidinggevende functies in de financiele dienstverlening. Ze is gecertificeerd paardencoach.

Dinsdag 9 oktober 2018 is er een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.13. Het betreft 5 low-profiel beveiligings-updates die zijn opgelost in deze versie . Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated. Voor veiligheid en stabiliteit is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren.

Dinsdag 15 januari 2019 verscheen een nieuwe release van Joomla met daarin een aantal herstelde fouten, verbeteringen in de beveiliging, en een aantal kleine verbeteringen in de functionaliteit.

Voor stabiliteit van uw Joomla-site is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren. Als u een onderhoudscontract met Noordoost.nl hebt dan is de update inmiddels uitgevoerd.

Lees alle aanpassingen in deze Joomla-versie.

Dinsdag augustus 2018 is er een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.12. Het betreft hoofdzakelijke kleine problemen (bugs) en 3 kleine beveiligings-updates die zijn opgelost in deze versie . Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated. Voor veiligheid en stabiliteit is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren.

Noordoost.nl / Persbureau Noordoost
Schans 1
8441 AB Heerenveen
persbureau@noordoost.nl

het adres voor WEBSITE BOUW | SEO | FOTOGRAFIE |  TEKST