Copyright 2018 - Persbureau Noordoost Heerenveen

Op 27 november 2018 is een nieuwe versie van Joomla uitgekomen, versie 3.9.1. Het gaat om een een aantal foutjes die hersteld zijn. Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated.

Voor stabiliteit van uw Joomla-site is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren. Kijk hier voor de lijst met wijzigingen in deze versie.

Een belangrijke stap in het AVG-proof maken van uw site is de uitgave van de Privacy Tool Suite versie van Joomla, versie 3.9. Met deze versie, die 30 oktober 2018 is uitgekomen, kan uw site volledige AVG-proof worden gemaakt. Neem contact met ons op voor een AVG-scan zodat wij u kunnen adviseren in de volgende stap om u site aan de nieuwe regelgeving te laten voldoen.

Al vrij snel na het uitkomen van versie 3.8.9 is er eveneens op dinsdag 26 juni 2018 een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.10. In de 3.8.9. versie was een foutje geslopen bij installaties op Windows-machines. Aangezien uw website niet op een windows machine draait maar op Linux heeft dit verder geen invloed op de werking van uw site, maar we zullen de update wel z.s.m. uitvoeren als u een onderhoudscontract hebt.

Dinsdag 9 oktober 2018 is er een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.13. Het betreft 5 low-profiel beveiligings-updates die zijn opgelost in deze versie . Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated. Voor veiligheid en stabiliteit is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren.

Dinsdag 26 juni 2018 is er een nieuw release van Joomla vrijgegeven, waarin een aantal foutjes zijn hersteld ( een zogenaamde bugfix-release). De update zal zo spoedig mogelijk op uw webite worden uitgevoerd.

Dinsdag augustus 2018 is er een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.12. Het betreft hoofdzakelijke kleine problemen (bugs) en 3 kleine beveiligings-updates die zijn opgelost in deze versie . Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated. Voor veiligheid en stabiliteit is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren.

25 mei 2018 nieuwe wetgeving rond gegevensbescherming AVG

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie.

Dinsdag 31 juli 2018 is er een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.11. Het betreft hoofdzakelijke kleine problemen die zijn opgelost in deze (bugs). Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated. Voor veiligheid en stabiliteit is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren. De eersvolgende grotere release (Joomla 3.9 ) zal vooral extra functionaliteit bevatten rondom AVG / GDPR, terwijl versie 4.0 een hele nieuwe versie zal worden met veel nieuwe functionaliteiten.

Joomla 3.8.4 security en  bugfix update Noordoost.nl Heerenveen

Dinsdag 6 februari 2018, is een bugfix release van Joomla uitgekomen,  versie 3.8.5.  Het gaat om een aan kleine beveiligings-updates en een paar foutjes die in de 3.8.4 versie zaten en die verholpen zijn .

Noordoost.nl / Persbureau Noordoost
Schans 1
8441 AB Heerenveen
persbureau@noordoost.nl

het adres voor WEBSITE BOUW | SEO | FOTOGRAFIE |  TEKST