Copyright 2021 - Persbureau Noordoost Heerenveen

Voor Remmo Georgius, de 'bamboeman van Noord-Nederland', maakten wij een nieuwe website voor zijn bedrijf Bamboo Spirit. Hij verkoopt naast Bamboe ook veel exotische planten die voor de Nederlandse tuin geschikt zijn.

Earth Greening International is een initiatief van Henk Pleiter, die zich na zijn werkzaamheden als ecologisch hovenier en kwekerij wil toeleggen op het vastleggen van verhalen over duurzaamheid op video. De website is in meerdere talen uitgevoerd en bevat prachtige 360-graden foto's.

Een belangrijke stap in het AVG-proof maken van uw site is de uitgave van de Privacy Tool Suite versie van Joomla, versie 3.9. Met deze versie, die 30 oktober 2018 is uitgekomen, kan uw site volledige AVG-proof worden gemaakt. Neem contact met ons op voor een AVG-scan zodat wij u kunnen adviseren in de volgende stap om u site aan de nieuwe regelgeving te laten voldoen.

Nieuwe website Hotel Heerenveen door Noordoost.nl

Naar aanleiding van een grote verbouwing en make-over die vorig jaar begonnen is, hebben wij een nieuwe, bijpassende website gerealiseerd voor Hotel Heerenveen. Hotel Heerenveen is de nieuwe naam voor Haje Restaurant, dat daarvoor Postiljon Motel Heerenveen heette. Het hotel gaat onder een eigen formule door, waarbij duurzaamheid een belangrijke peiler is.

 

Dinsdag 9 oktober 2018 is er een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.13. Het betreft 5 low-profiel beveiligings-updates die zijn opgelost in deze versie . Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated. Voor veiligheid en stabiliteit is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren.

Noordoost.nl ontwierp en bouwde voor De Tafelmakerij van Paul Jansen een nieuw logo en website. Paul Jansen is ruim 25 jaar werkzaam als ambachtelijk meubelmaker in Heerenveen onder de naam Pine Center. De laatste jaren maakt hij samen met Niek Overeem tafels en meubels voor zowel particulieren als de zakelijke markt onder het motto 'De tafel die wij niet hebben moet nog gemaakt worden'.

 

Dinsdag augustus 2018 is er een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.12. Het betreft hoofdzakelijke kleine problemen (bugs) en 3 kleine beveiligings-updates die zijn opgelost in deze versie . Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated. Voor veiligheid en stabiliteit is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren.

Website Klaver Rijwielen Heerenveen Noordoost.nl

Voor een betere vindbaarheid op internet hebben wij voor Klaver Rijwielen in Heerenveen een one-page website ontwikkeld.

Eigenaar Andre Hoekstra had zijn website eerst ondergebracht bij een overkoepelende website van diverse fietswinkels, maar daardoor was het voor bezoekers van die site vaak onduidelijk wat het aanbod was van Klaver. In eerste instantie is toen gekozen voor het maken van een one-page website, die later uitgebreid gaat worden tot een volledige website waarin ook het aanbod van fietsen getoond wordt.

 

 

Dinsdag 31 juli 2018 is er een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.11. Het betreft hoofdzakelijke kleine problemen die zijn opgelost in deze (bugs). Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated. Voor veiligheid en stabiliteit is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren. De eersvolgende grotere release (Joomla 3.9 ) zal vooral extra functionaliteit bevatten rondom AVG / GDPR, terwijl versie 4.0 een hele nieuwe versie zal worden met veel nieuwe functionaliteiten.

Voor Paulides Vastgoed, bedrijfsmakelaardij en RICS Registered Valuer, maakten wij een nieuwe website en zorgen wij er voor dat de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waarbij de nadruk ligt op een aantal gerichte trefwoorden. De juiste trefwoorden be├»nvloeden namelijk aanzienlijk het success van de website!

Al vrij snel na het uitkomen van versie 3.8.9 is er eveneens op dinsdag 26 juni 2018 een nieuwe release gekomen van Joomla: versie 3.8.10. In de 3.8.9. versie was een foutje geslopen bij installaties op Windows-machines. Aangezien uw website niet op een windows machine draait maar op Linux heeft dit verder geen invloed op de werking van uw site, maar we zullen de update wel z.s.m. uitvoeren als u een onderhoudscontract hebt.

Voor Eqrian Coachen met Paard en Ziel, maakte Noordoost.nl een nieuwe website en zorgen wij er voor dat de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waarbij de nadruk ligt op een aantal gerichte trefwoorden.  Eqrian is opgericht door Rianne Sibma die jarenlang ervaring heeft in zowel de paardenwereld (Stal Sibma) als met leidinggevende functies in de financiele dienstverlening. Ze is gecertificeerd paardencoach.

Dinsdag 26 juni 2018 is er een nieuw release van Joomla vrijgegeven, waarin een aantal foutjes zijn hersteld ( een zogenaamde bugfix-release). De update zal zo spoedig mogelijk op uw webite worden uitgevoerd.

Dinsdag 15 januari 2019 verscheen een nieuwe release van Joomla met daarin een aantal herstelde fouten, verbeteringen in de beveiliging, en een aantal kleine verbeteringen in de functionaliteit.

Voor stabiliteit van uw Joomla-site is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren. Als u een onderhoudscontract met Noordoost.nl hebt dan is de update inmiddels uitgevoerd.

Lees alle aanpassingen in deze Joomla-versie.

25 mei 2018 nieuwe wetgeving rond gegevensbescherming AVG

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie.

Op 27 november 2018 is een nieuwe versie van Joomla uitgekomen, versie 3.9.1. Het gaat om een een aantal foutjes die hersteld zijn. Alle websites van klanten van Noordoost.nl met een onderhoudscontract zullen worden geupdated.

Voor stabiliteit van uw Joomla-site is het aan te raden deze update uit te (laten) voeren. Kijk hier voor de lijst met wijzigingen in deze versie.

Joomla 3.8.4 security en  bugfix update Noordoost.nl Heerenveen

Dinsdag 6 februari 2018, is een bugfix release van Joomla uitgekomen,  versie 3.8.5.  Het gaat om een aan kleine beveiligings-updates en een paar foutjes die in de 3.8.4 versie zaten en die verholpen zijn .

Noordoost.nl / Persbureau Noordoost
Schans 1
8441 AB Heerenveen
persbureau@noordoost.nl

het adres voor WEBSITE BOUW | SEO | FOTOGRAFIE |  TEKST