Copyright 2022 - Persbureau Noordoost Heerenveen

U vindt ons in Heerenveen op het volgende adres:

Persbureau Noordoost
Schans 1
8441 AB HEERENVEEN
info@noordoost.nl

Postbus 699
8440 AR Heerenveen
 
KvK-nummer: 73355119
BTW-nummer: NL001293900B17

Het telefoonnummer 0513-626999 is per september 2018 niet meer in gebruik. U kunt de medewerkers rechtstreeks bellen op hun mobiele nummer. 

De medewerkers:

Alex J. de HaanWaar staat die J voor, in Alex J. de Haan? Voor Jorrit, mijn zoon, die centraal staat in mijn leven en in dat opzicht zijn positie heeft veroverd naast Agnes, mijn vriendin voor het leven.

Daarnaast bedrijf ik journalistiek. Op en top journalistiek. Ogen en oren open, continue kijken of er nieuws is. Een stukkie hier, een berichtje daar. Soms nog een artikel, want sinds de komst van Jorrit fotografeer ik full-time. Het dagelijks schrijven was voorbij, vrij plotseling. De foto voor krant en tijdschrift won, maar inmiddels wint het schrijven van verhalen en artikelen weer terrein.


Alex de Haan is bereikbaar op zijn mobiele nummer 0654-727557 of via mail alexjdehaan@noordoost.nl.

 

 

peter wouda noordoost.nl Heerenveenbadge joomla certified administrator peter woudaPeter Wouda bouwt en ontwerpt websites. Hij heeft ruim vijftien jaar ervaring in website-ontwikkeling en kennis van HTML, CSS, Javascript en social media. Alle websites worden door hem ontwikkeld in het CMS Joomla, en hij is Joomla Certified Administrator. WIlt u advies op het gebied van het wereldwijde web? Stuur een mail naar peterwouda@noordoost.nl of bel 06 - 24 57 30 20 

Baukje Schokker Baukje Schokker-Nijenhuis doet de administratie en boekhouding. Ze is in dienst vanaf zomer 1988 tot heden, Getrouwd met Gerard, twee kinderen en vijf kleinkinderen.

Akkelien Weening is onze onvolprezen kracht op de achtergrond. Zonder haar geen schone en frisse werkomgeving, waarin de collega's enthousiast aan de slag kunnen. Elke keer als ze is geweest, blinkt het pand aan de Schans weer als ooit tevoren. Opgeruimd in karakter en opgeruimd in haar werk. Noordoost.nl boft met haar.

Noordoost.nl / Persbureau Noordoost
Schans 1
8441 AB Heerenveen
persbureau@noordoost.nl

het adres voor WEBSITE BOUW | SEO | FOTOGRAFIE |  TEKST