Copyright 2019 - Persbureau Noordoost Heerenveen

U vindt ons in Heerenveen op het volgende adres:

Pers- en Publiciteitsbureau Noordoost
Schans 1
8441 AB HEERENVEEN
info@noordoost.nl

Het telefoonnummer 0513-626999 is per september 2018 niet meer in gebruik. U kunt de medewerkers rechtstreeks bellen op hun mobiele nummer. 

De medewerkers:

Alex J. de HaanWaar staat die J voor, in Alex J. de Haan? Voor Jorrit, mijn zoon, die centraal staat in mijn leven en in dat opzicht zijn positie heeft veroverd naast Agnes, mijn vriendin voor het leven.

Daarnaast bedrijf ik journalistiek. Op en top journalistiek. Ogen en oren open, continue kijken of er nieuws is. Een stukkie hier, een berichtje daar. Soms nog een artikel, want sinds de komst van Jorrit fotografeer ik full-time. Het dagelijks schrijven was voorbij, vrij plotseling. De foto voor krant en tijdschrift won.


Alex de Haan is bereikbaar op zijn mobiele nummer 0654-727557 of via mail alexjdehaan@noordoost.nl.

 

 

Martin de VriesMartin de Vries (1986), woonachtig in Heerenveen. Samenwonend met Jantina Bosma.

Na een geslaagde stage bij het Friesch Dagblad klopte ik in 2006 als student journalist van de Hogeschool Windesheim bij Persbureau Noordoost aan. In de eerste helft van 2007 liep ik stage bij Noordoost. Op 1 juni 2007 trad ik na het behalen van bachelor officieel bij het persbureau in Heerenveen in dienst. Ik specialiseerde langzaam maar zeker op verschillende terreinen. Ik heb inmiddels goede contacten met agrarische en bouwgerelateerde vakbladen opgebouwd. Het mooie aan het werk als freelancer vind ik de enorme afwisseling. Van skûtsjesilen tot mestvergisten en van de optocht in Sint Nyk tot de oorworm in de boomgaard.Ik zie het als een uitdaging om van elk onderwerp levendig leesvoer te maken. Je oren en ogen open houden, dat is het geheim. Nieuws ligt letterlijk op staat … Ja, journalist zijn is echt een mooi vak.

Martin is bereikbaar op het mobiele nummer 06 - 12763005Martin de Vries


 

 

peter wouda noordoost.nl Heerenveenbadge joomla certified administrator peter woudaPeter Wouda bouwt en ontwerpt websites. Hij heeft ruim vijftien jaar ervaring in website-ontwikkeling en kennis van HTML, CSS, Javascript en social media. Alle websites worden door hem ontwikkeld in het CMS Joomla, en hij is Joomla Certified Administrator. WIlt u advies op het gebied van het wereldwijde web? Stuur een mail naar peterwouda@noordoost.nl of bel 06 - 24 57 30 20 

Baukje Schokker Baukje Schokker-Nijenhuis doet de administratie en boekhouding. Ze is in dienst vanaf zomer 1988 tot heden, Getrouwd met Gerard, twee kinderen en vijf kleinkinderen.

Akkelien Weening is onze onvolprezen kracht op de achtergrond. Zonder haar geen schone en frisse werkomgeving, waarin de collega's enthousiast aan de slag kunnen. Elke keer als ze is geweest, blinkt het pand aan de Schans weer als ooit tevoren. Opgeruimd in karakter en opgeruimd in haar werk. Noordoost.nl boft met haar.

Noordoost.nl / Persbureau Noordoost
Schans 1
8441 AB Heerenveen
persbureau@noordoost.nl

het adres voor WEBSITE BOUW | SEO | FOTOGRAFIE |  TEKST