Homepage meertalige website Mavasol kringlooplandbouw
Homepage meertalige website Mavasol kringlooplandbouw

Voor Mavasol ontwikkelden wij samen met Elina Veenstra van Flavour Communicatie een meertalige website waarop het bedrijf uit Oudeschoot (bij Heerenveen) haar oplossingen aanbiedt voor kringlooplandbouw.

Met producten op het gebied van mest-, afval- en zandverwerking helpt Mavasol agrarische bedrijven met hun overstap naar kringlooplandbouw. Het bedrijf is wereldwijd actief en wil de komende jaren groeien. Daar past een nieuwe, professionele website bij, die nu nog alleen in het Nederlands en het Engels te bekijken is maar later aangevuld wordt met meerdere talen. Ook is de site voorzien van een aantal professionele filmpjes over de producten .

"Wij ondersteunen veehouderijen, landbouw- en afvalverwerkingsbedrijven met de meest effectieve systemen in zandscheiding, mestscheiding en afvalverwerking. Als wereldwijd dealer van Daritech systemen ondersteunen wij de agrarische sector in efficiency en met het reduceren van de ecologische voetafdruk. Hoe hoog uw duurzaamheidseisen ook zijn, wij bieden het systeem dat past bij uw bedrijf." aldus directeur Klaas de Vries. 

De website is net als al onze websites in Joomla gebouwd, dat met de huidige versie ( Joomla 4) zeer snel, veilig en gebruiksvriendelijk is. De content van de website is door Flavour Communicatie verzorgd in nauwe samenwerking met Mavasol.

Nederlands- en Engelstalige website van Mavasol, oplossingen voor kringlooplandbouwVoorbeeld van een engelstalige pagina, met aankondiging van een Open Dag bij Mavasol. Uiteindelijk zal de site in nog meer talen verschijnen.

 

Videopagina Mavasol Heerenveen duurzame landbouwDoor middel van professionele video's worden de producten en oplossingen gepresenteerd.