The Wisple
Werbsite Theeschenkerij The Wisple in Ter Wispel

Theeschenkerij The Wisple in Ter Wispel wilde graag een nieuwe website die aansloot op de nieuwe huisstijl. Noordoost.nl maakte de site, die niet alleen op PC maar ook op tablets en smartphones goed te bekijken is.

Over de Theeschenkerij: in het coulisselandschap van Zuid Oost Friesland, grenzend aan de bossen van Beetsterzwaag, ligt het eeuwenoude plaatsje Terwispel. Aan de rand van het dorp, in een voormalige boerderij vindt u theeschenkerij The Wisple. In de verbouwde boerderij uit 1910, is de tuinkamer samen met de serre ingericht als theeschenkerij die in totaal plaats biedt aan ca. 40 gasten. Op het grote, zonnige terras dat grenst aan de serre is ‘s zomers eveneens plaats voor 40 gasten.

Uitgangspunt van de theeschenkerij is de typische sfeer van de Engelse ‘high tea’. Die vindt u terug in de uitgebreide theetafel met o.a. hartige taart, sandwiches, diverse echt Engelse cakejes, muffins en scones met jam en clotted cream. Alle gebak vers uit de oven. En natuurlijk een potje echte thee, gezet met één van de meer dan 40 soorten losse thee. U kunt kiezen uit vele geselecteerde soorten witte, groene, zwarte of kruidenthee. Maar ook voor een kopje koffie of potje thee met een Engelse lekkernij kunt u in de theeschenkerij terecht. Maar misschien kiest u voor een romige cappuccino of koel frisdrankje bij warm weer.