Mobile first website garage Idzenge Drachten mobiel

Ieder zijn vak: waar garagebedrijf Idzenga in Drachten er voor zorgt dat u mobiel blijft door uw auto vakkundig te repareren en te onderhouden, maakte Noordoost.nl de website geschikt voor mobiele telefoons.

Het autobedrijf is al lange tijd actief in Drachten en omstreken en wilde met een restyle van de website aansluiten op de huidige standaarden waar sites aan voldoen: snel, responsive en met een duidelijke call-to-action. Doel van de site is mensen te informeren over de service die Idzenga levert en het eenvoudig maken om contact op te nemen voor het maken van een afspraak.

 

website garage idzenga smartphone 200Mobile first

De nadruk bij het ontwerpen van de site lag bij het gebruik op smartphones. Door gebruik te maken van icoontjes die niet als afbeelding maar als lettertype (font) worden geladen, is de hoeveelheid data tot een minimum beperkt waardoor de site snel geladen kan worden. Mobile first!

 

 

Fotografie

Ook verzorgden wij de fotografie voor de site. Er werd op locatie gefotografeerd waarbij alle aspecten van het bedrijf aan bod komen: klantvriendelijkheid, APK keuringen, overleg en een van de specialiteiten van Idzenga: leverancier van autobanden.
website garage idzenga fotografie noordoost.nl Heerenveen

 

Bekijk de website op www.autobedrijf-idzenga.nl