Copyright 2021 - Persbureau Noordoost Heerenveen

joomla 4 cms gelanceerd webdesign noordoost heerenveen

Mooi nieuws voor degene die bij Noordoost.nl een website heeft laten maken: er is een belangrijke update in aantocht van Joomla, de beheersoftware waarop de website is gebouwd. Op 17 augustus 2021, de 16e verjaardag van het populaire CMS, wordt Joomla 4 gelanceerd.

Burgemeester redt gestrande journalistBurgemeester Tjeerd van der Zwan van Heerenveen heeft hoogstpersoonlijk de auto van de gestrande journalist Alex J. de Haan uit de sneeuw bevrijd. Dat gebeurde op de parkeerplaats van het projectbureau van aannemer BAM Infra. De wagen bleef in een randje sneeuw op het pas geveegde fietspad hangen. Na een paar minuten scheppen en een paar keer gas geven schoot de gestrande auto over de hobbel. De Haan had het geluk dat hij speciaal voor de foto een spade had meegenomen. Daarmee zette hij Van der Zwan op de foto. Op de terugweg van de bouwlocatie droeg de burgemeester de schep mee en ging bij de parkeerplaats direct aan de slag.Burgemeester Tjeerd van der Zwan van Heerenveen heeft hoogstpersoonlijk de auto van de gestrande journalist Alex J. de Haan uit de sneeuw bevrijd. Dat gebeurde op de parkeerplaats van het projectbureau van aannemer BAM Infra in Heerenveen.

Hoveniers beleven momenteel topdrukte met het snoeien en kappen van bomen. Boomklimmer Mark Boersma van hoveniersbedrijf Feitze Dijkstra in Gorredijk zaagt op twaalf meter hoogte de kruin uit een conifeer. De zestig jaar oude boom stond met zijn bijna vijftien meter lengte langs een gracht in Heerenveen en werd tegelijk met een veertig jaar oude berk weggehaald. ,,Zo´n grote conifeer heb ik nog niet eerder gezien´´, aldus Bouma. Op tal van plaatsen is het bedrijf actief. De onlangs gestarte samenwerking met hovenier Chris Bouma in Terherne leverde daar een hausse aan te kappen bomen op. Rond een zonnepark langs de A7 bij Ureterp haalden de hoveniers zo’n 120 bomen van gemiddeld vijftien jaar oud om. Een flink aantal van de gekapte exemplaren zat rond de vijftig jaar.Twee hoge bomen langs de Hearresleat op het erf van Persbureau Noordoost in Heerenveen zijn woensdag 3 februari 2021 gekapt. Met vijftien meter was een confineer de ,,hoogste boom die ik ooit heb gezien'', aldus boomklimmer Mark Boersma van hoveniersbedrijf Feitze Dijkstra in Gorredijk.

20201223_Koebord_JosedeBoer_Pasop_met_bedrijfDe hoogbejaarde koe Bertha 95 siert het naambord van maatschap De Boer-Niewöhner in het Groningse Midwolde. De melkveehouders wilden een van hun oudste en meest productieve koeien graag vereeuwigd en op een naambord hebben. Ze vroegen Persbureau Noordoost om foto's te maken.

website earth greening international

Earth Greening International is een initiatief van Henk Pleiter, die na de verkoop van zijn biologische kwekerij en zijn werkzaamheden als aanleggen van natuurtuinen, video's gaat maken. In deze video's komen mensen aan het woord waarin ze hun persoonlijke ervaringen en visie delen over een duurzame wereld.

bamboo spirit homepageNieuwe website Bamboo Spirit

In het noorden van Nederland woont en werkt Bamboe-man Remmo Georgius van Kloosterburen. Hij is een groot bamboe-kenner en verkoopt naast vele soorten bamboe ook allerlei exotische planten die geschikt zijn voor de Nederlandse tuin.

200427 Oranje papaver op Koningsdag liggendUitgerekend op Koningsdag kleurden papaverbloemen het kantoor van Noordoost.nl knaloranje. De bloemen groeien al gedurende enkele jaren tussen de geeltjes, die de stoep voor de voorpui vormen. Ze komen elk jaar terug en enkele tientallen staan nu in een passende kleur te bloeien.

Nieuwe website Hotel Heerenveen door Noordoost.nl

Naar aanleiding van een grote verbouwing en make-over die vorig jaar begonnen is, hebben wij een nieuwe, bijpassende website gerealiseerd voor Hotel Heerenveen.

screenshot detafelmakerij 400Noordoost.nl ontwierp en bouwde voor De Tafelmakerij van Paul Jansen een nieuw logo en website. Paul Jansen is ruim 25 jaar werkzaam als ambachtelijk meubelmaker in Heerenveen onder de naam Pine Center. De laatste jaren maakt hij samen met Niek Overeem tafels en meubels voor zowel particulieren als de zakelijke markt onder het motto 'De tafel die wij niet hebben, moet nog gemaakt worden'.

180929 vp boek MMATFEen beperkt aantal exemplaren van het herinneringsboek over de New York-dagen in juni 2018 in Akkrum komt in de handel. Ruim een jaar na het evenement is er nog steeds is er vraag naar het naslagwerk van 256 pagina’s met hard kaft, meer dan duizend foto’s en talloze verhalen. Het boek leverde direct al enthousiaste reacties op. ‘Veel mensen hebben het boek bij anderen kunnen inkijken en besluiten alsnog een eigen exemplaar te bestellen.’

20191014 Briefje walbeschoeiing buren Schans 1 670De aanleg van een nieuwe walbeschoeiing voor Persbureau Noordoost in Heerenveen zorgt in elk geval de komende week voor oponthoud voor het scheepvaartverkeer in de Hearresleat. Het gedeelte vlak voor de Terbandsterbrug wordt vernieuwd. Firma Leemburg uit Terherne voert de werkzaamheden uit.

09120151 Hearresleat roeier zonsopkomst 1200x768 72dpiPersbureau Noordoost in Heerenveen zocht in augustus 2019 per direct een freelance journalist voor uiteenlopende opdrachtgevers. En heeft die inmiddels gevonden!

Website Klaver Rijwielen Heerenveen Noordoost.nl

Voor een betere vindbaarheid op internet hebben wij voor Klaver Rijwielen in Heerenveen een one-page website ontwikkeld.

Eigenaar Andre Hoekstra had zijn website eerst ondergebracht bij een overkoepelende website van diverse fietswinkels, maar daardoor was het voor bezoekers van die site vaak onduidelijk wat het aanbod was van Klaver. In eerste instantie is toen gekozen voor het maken van een one-page website, die later uitgebreid gaat worden tot een volledige website waarin ook het aanbod van fietsen getoond wordt.

Paulides Vastgoed Wolvega

Voor Paulides Vastgoed, bedrijfsmakelaardij en RICS Registered Valuer in Wolvega hebben we een nieuwe website gemaakt. De site is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waarbij de nadruk op een aantal gerichte trefwoorden ligt. Juiste trefwoorden beïnvloeden het succes van de website aanzienlijk.

190410 Voorpagina Doarpskeamer ED nl 500Doarpskeamer ED in Akkrum/Nes heeft een nieuwe website gelanceerd. Daarop staat onder andere nieuws over de eigen activiteiten, een agenda en allerlei andere informatie. De site is gebouwd door Peter Wouda van Noordoost.nl in Heerenveen.

Eqrian paardencoaching friesland heerenveen

Voor Eqrian, coachen met Paard en Ziel, maakte wij een nieuwe website en zorgen wij er voor dat de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waarbij de nadruk ligt op een aantal gerichte trefwoorden. Een goede vindbaarheid is belangrijk voor een startend bedrijf!

joomla 392 noordoost heerenveen

Dinsdag 15 januari 2019 verscheen een nieuwe release van Joomla met daarin een aantal herstelde fouten, verbeteringen in de beveiliging, en een aantal kleine verbeteringen in de functionaliteit.

Noordoost.nl / Persbureau Noordoost
Schans 1
8441 AB Heerenveen
persbureau@noordoost.nl

het adres voor WEBSITE BOUW | SEO | FOTOGRAFIE |  TEKST